DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

12 kapelet më me stil për verën 2021

Shpërndaje

Një aksesor shumë i preferuar dhe shoqërues i verës së nxehtë është kapelja.

Trendet e kapeleve për verën 2021 janë shumë më shumë se vetëm mbrojtje nga dielli dhe mbulim i kokës.

Kapelet me ‘vello’, me tyl, beretat dhe ato me elemente të ekzagjeruara janë vetëm disa nga trendet e viteve të kaluara që janë rikrijuar këtë vit për ata që guxojnë të ëndërrojnë për stilet e modës në të ardhmen.

Kapelet e verës 2021  janë të krijuara nga materiale më të lehta dhe një koleksion i gjallë i ngjyrave, modeleve dhe dizajneve.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *