DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

15 kapelet trend për dimrin, frymëzuar nga brand-et e mëdha

Shpërndaje

Një aksesor shumë i preferuar dhe shoqërues i dimrit të ftohtë është edhe kapelja. Trendet e kapeleve për dimrin 2021 janë shumë më shumë se vetëm mbrojtje nga i ftohti. Kapelet me dizenjo, beretat dhe ato me elemente të ekzagjeruara janë vetëm disa nga trendet e viteve të kaluara që janë rikrijuar këtë vit për ata që guxojnë të ëndërrojnë për stilet e modës në të ardhmen.

Revista ‘’Elle’’ sugjeron kapelet në fotogalerinë e mëposhtme që do ju bëjnë të dukeni trend këtë dimër, por edhe të ndjeheni komode dhe e mbrojtur.

15 kapelet trend për dimrin, frymëzuar nga brand-et e mëdha 115 kapelet trend për dimrin, frymëzuar nga brand-et e mëdha 215 kapelet trend për dimrin, frymëzuar nga brand-et e mëdha 315 kapelet trend për dimrin, frymëzuar nga brand-et e mëdha 4

15 kapelet trend për dimrin, frymëzuar nga brand-et e mëdha 5

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *