DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Sport & Fitness

15 minuta në ditë për këmbë të holla dhe të tonifikuara

Shpërndaje

Ushtrimi në mënyrë të vazhdueshme ka përfitime nga me pozitivet për trupin e njeriut. Sipas specialisteve, ushtrimet (kryesisht aerobi) cilesohen si një instrumet shume i mire per humbjen e peshes. Dhe kur flasim për humbjen e peshës, dhjami në pjesën e brendshme të kofshëve është më i vështirë për t’u shkrirë dhe një sfidë e vërtetë edhe për ata që ushtrohen.

Duhet shumë durim dhe këmbëngulje që rezultatet të jenë të dukshme, prandaj ne kemi gjetur ushtrime që funksionojnë më me efektivitet në këtë zonë të trupit. 15 minuta në ditë dhe në një kohë rekord do të keni këmbë më të holla dhe më të tonifikuara. Rekomandohet që këto ushtrime të përsëriten të paktën 4 herë në javë.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *