DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Fashion New Trends

Pranverë në karantinë / Kombinimet që duhet të veshim sapo të dalim nga izolimi

Shpërndaje

Muaji prill është muaji në të cilin koha ngrohet dhe hedhim tutje rrobat e rënda të dimrit.

Edhe pse për momentin nuk jemi në kushte normale dhe jeta jonë ka ndryshuar , nuk duhet të harrojmë se kur e gjithë kjo të mbarojë duhet t’i kthehemi rutinës sonë me optimizëm dhe të shijojmë bukurinë e stinës së mrekullueshme të pranverës.

Sa i takon veshjeve, ngjyrat e kësaj pranvere janë shumë të gjalla,  të ndezura, fruda, vija dhe forma gjeometrike. Fryma e viteve të kaluar  vazhdon edhe këtë sezon,teksa dizajnuesit janë kujdesur të marrin më të mirën nga ajo kohë.

Këtë sezon nuk do të mungojnë lulet dhe ngjyrat e ëmbla e të gëzuara të cilat na zgjojnë dëshirën tonë për jetë, gjallëri dhe rimëkëmbje.Më poshtë ju sjellin disa kombinime të cilat mund t’i përshtatni sipas preferencave tuaja çdo ditë të pranverës që sapo ka nisur.

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *