DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle New Trends

Modë në karantinë/ VIP-at po rikthejnë këtë trend të viteve ’90

Shpërndaje

Ndërsa koronavirusi po vazhdon të përhapet në shumë vende të botës dhe shifrat për fat të keq janë në rritje, gjithnjë e më shumë njerëz (më në fund) janë ndërgjegjësuar dhe po dëgjojnë qeveritë dhe autoritet shëndetësore për të mos dal nga shtëpia.

Dhe ndërsa jeni në shtëpi  dhe ju duhet t’i përgjigjeni një telefonate në ‘’zoom call’’ me kolegët e punës, apo të komunikoni me klientët e kompanisë përmes videove virtuale, një dilemë e madhe është edhe se çfarë duhet të vishni. Sipas ‘’Glamour Magazine’’ VIP-at duket se e kanë zgjidhur këtë dilemë, duke risjellë e ringjallur një prirje të viteve ’90 sikndër do të shihni në fotot e mëposhtme.

Modë në karantinë/ VIP-at po rikthejnë këtë trend të viteve ’90 1

Chiara Ferragni

 

Modë në karantinë/ VIP-at po rikthejnë këtë trend të viteve ’90 2

Emili Sindev

 

 

Modë në karantinë/ VIP-at po rikthejnë këtë trend të viteve ’90 3

Pernille Teisbaek

 

Modë në karantinë/ VIP-at po rikthejnë këtë trend të viteve ’90 4

Charlotte Groeneveld (of ‘thefashionguitar’)

 

Modë në karantinë/ VIP-at po rikthejnë këtë trend të viteve ’90 5

Olivia Palermo

 

Modë në karantinë/ VIP-at po rikthejnë këtë trend të viteve ’90 6

Jeanette Madsen

 

Modë në karantinë/ VIP-at po rikthejnë këtë trend të viteve ’90 7

Eva Chen

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *