DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë

Disney rikthen filmin e famshëm të vitit 1973

Shpërndaje

Filmi i famshëm i animuar i Disney-t, “Robin Hood”, do të rikthehet sërish, por këtë herë si një film i vërtetë. Versioni i ri do të prodhohet me grafika kompjuterike si xhirimet e dy filmave të tjerë të njohur, sipas versionit të vitit 1973. Sipas ‘Variety’ , Carlos Lopez Estrada, një regjisor meksikano-amerikan është vendosur si regjisor i filmit të ri dhe Kari Granlund, si shkrimtar.

Kontrata ishte lidhur para pandemisë së koronavirusit. Thuhet se “Disney Plus” do të rikthejë sa më shumë filma klasikë të publikuar para vitit 1990, dhe të ripërpunuar sipas teknologjisë së re.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *