DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Mesazhi i Jolie : Ne mund ta kalojmë këtë situatë vetëm përmes dashurisë e kujdesit për njëri-tjetrin

Shpërndaje

Ylli i Hollywood-it, Angelina Jolie, së fundmi  ka folur për revistën ‘’Time’’ rreth situatës aktuale që po kalon e gjithë bota për shkak të pandemisë së koronavirusit.

“Për ta dashur njëri-tjetrin, kujdesuni për njëri-tjetrin. Jini atje, jini një grup mbështetës, mbajini sytë hapur, nëse jeni mësues apo një mik/eshë”., – është shprehur Jolie duke thënë më tej se ne mund ta kalojmë të gjithë këtë situatë vetëm nëse bashkojmë forcat dhe tregojnë kujdes dhe dashuri për njëri-tjetrin.

“Izolimi i një viktime të dhunës nga familja dhe miqtë është një taktikë e njohur e kontrollit nga abuzuesit, që do të thotë se distancimi shoqëror që është i domosdoshëm për të ndaluar COVID-19 është ai që do të nxisë pa dashje një rritje  të drejtpërdrejtë të traumës dhe vuajtjes për fëmijët në nevojë”, ka thënë ndër tjerash ylli i “Maleficent”.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *