DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Sport & Fitness

Kujdesuni për fizikun ndërkohë që jeni në shtëpi me këto 3 ushtrime bazë

Shpërndaje

Ashtu sikundër edhe parashikojnë ekspertët, pjesa më e madhe e pranverës do të na kalojë në karantinë. Të gjithë ne mezi presim verën që të shijojmë kohën e bukur, por mbase me pak fat  edhe të shkojmë në det.

Nëse dëshironi të keni një trup të tonifikuar, tani është momenti i duhur që të nisni ushtrimet e duhura. Kjo mund të jetë edhe një rast i përkryer për të bërë një gjë ndryshe dhe për të kaluar kohën e lirë ndërsa jeni në karantinë që për hir të së vërtetës tani e keni me shumicë.

Ju propozojmë këto ushtrime të shkëlqyeshme të cila do t’ju ndihmojnë që të përsosni format tuaja trupore.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *