DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Nga Oprah Winfrey tek Sharon Stone, ja si po e kalojnë yjet karantinën

Shpërndaje

Duket se karantina dhe ditët e gjata të kaluar në shtëpi kanë zgjuar tek njerëzit pasione të ndryshme, sidomos për gatimin. Një gjë të tillë e kanë dëshmuar edhe yjet e famshëm botërore të cilët në mediat sociale kanë publikuar gatimet e tyre.

Brenda mureve të shtëpisë dhe pa make-up ato shfaqen nga kuzhinat e tyre, teksa gatuajnë  recetat e tyre të preferuara.

Nga Sharon Stone tek Operah Winferey kjo është  karantina e yjeve të showbizit.

Nga Oprah Winfrey tek Sharon Stone, ja si po e kalojnë yjet karantinën 1Nga Oprah Winfrey tek Sharon Stone, ja si po e kalojnë yjet karantinën 2Nga Oprah Winfrey tek Sharon Stone, ja si po e kalojnë yjet karantinën 3Nga Oprah Winfrey tek Sharon Stone, ja si po e kalojnë yjet karantinën 4 Nga Oprah Winfrey tek Sharon Stone, ja si po e kalojnë yjet karantinën 5

Nga Oprah Winfrey tek Sharon Stone, ja si po e kalojnë yjet karantinën 6

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *