DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Art & Culture

Muzeu i Louvre në Paris, hap dyert për vizitorët virtualë

Shpërndaje

Situata e pandemisë botërore ka bërë që shumë muzeume nëpër botë të ofrojnë tashmë një shërbim të ri, atë të ‘’vizitës virtuale’’.

I tillë është edhe muzeu i jashtëzakonshëm i Louvre në Paris. Seksioni i vizitave virtuale online shpalos një pjesë mjaft të madhe të thesarit të tij. Në faqen zyrtare mund të gjenden edhe disa informacione të rëndësishme për artin në botë dhe disa nga kryeveprat më të njohura.

Ju mund te vizitoni muzeun virtualisht duke ndjekur hapat ne kete link – https://www.louvre.fr/en

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *