DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Mbështesim shëndetin mendor / Projekti i divës së muzikës Beyonce dhe themeluesit të Twitter-it

Shpërndaje

Diva e muzikës Beyonce dhe themeluesi i Twitter-it Jack Dorsey janë angazhuar të dhurojnë gjashtë milionë dollarë për të siguruar mbështetje për shëndetin mendor gjatë pandemisë së COVID-19. Ashtu sikundër edhe shpeshherë është nënvizuar shumë këto kohë, shëndeti mendor dhe njerëzit që po përjetojnë ankth dhe frikë për shkak të  pandemisë ka shkuar në një progresion rritës dhe shqetësues.

Sipas ‘’Daily Mail ‘’ organizata e saj bamirëse ‘’ BeyGOOD ‘’ ka partnerizuar me 43-vjeçarin në financimin e organizatave që ofrojnë shërbim të mirëqenies mendore me mbështetjen e një partneriteti kombëtar me UCLA-n.

Beyonce do të jetë gjithashtu në partneritet me Aleancën Kombëtare në Sëmundjen Mendore (NAMI) për të ofruar mbështetje në qytetin e saj të lindjes, Houston si dhe në New York, New Orleans dhe Detroit.

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *