DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz Sport & Fitness

Dalin në ankand mobiliet e shtëpisë së Michael Jordan

Shpërndaje

Kush dëshiron një divan dhe një tavolinë kafeje vërtetë të vjetër nga vitet 1990?

Disa nga mobiliet e Michael Jordan kanë dalë në shitje sërish në shtëpinë e ankandit ”Lelands”.

Kjo shtëpi ankandi i mori këto orendi nga një burrë në Highland Park, i cili i trashëgoi kur bleu pronën ”2022 Windy Hill Lane” nga Jordan.

Mes të tjerash aty përfshihen dis copëza të një muri, katër jastëkë dhe një palestër shtëpie.

Tifozët  dhe dashamirësitë e Jordan kanë blerë në ankand fanellat dhe këpucët, madje edhe një letër dashurie që Michael shkroi.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *