DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë

“Matrix 4” shtyhet për në vitin 2022

Shpërndaje

Sezoni i katërt i filmit “Matrix”, do të shfaqet për publikun në prillin e vitit 2022.

Fillimisht ishte pritur që filmi të ishte i gatshëm gjatë vitit të ardhshëm,por Warner Bros ka vendosur që ti shtyjë edhe me një vit xhirimet, të cilat do të rifillojnë në korrik të këtij viti, ndërsa filmi do të jetë i gatshëm vetëm  pas dy vitesh.

Arsyeja e kësaj shtyrjeje është pandemia e koronavirusit që i ka bërë të pamundura xhirimet.

Keanu Reeves, Neil Patrick Harris, Jessica Henëick, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas, Ellen Hollman, Toby Onëumere e Brian J. Smith, janë disa prej yjeve kryesore të filmit i cili mezi pritet nga publiku.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *