DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

3 cilësitë që e bëjnë një njeri të jashtëzakonshëm

Shpërndaje

Çfarë e bën dikë të jashtëzakonshëm?

Njerëzit e jashtëzakonshëm kane nje mençuri dhe maturi që frymëzon respekt, admirim dhe autoritet. Ata ju japin energji me mençurinë dhe ndjeshmërinë e tyre.

3 tiparet që veçojnë individët e jashtëzakonshëm janë :

-Zotërimi i vetvetes
Zoterimi i vetvetes sjell më të mirën tuaj në çdo gjë që bëni përmes përkushtimit, kuriozitetit dhe përshtatjes. Vete-zoterim do te thote te njohesh emocionet, pikat e forta dhe më e rëndësishmja, dobësite tuaja.

-Komunikimi

Ne komunikojmë vazhdimisht. Bëjeni siç duhet dhe njerëzit do t’ju adhurojnë. Bëjeni gabim dhe do te krijoni dyshim, indiferencë, madje edhe zemërim.
Aftësitë e jashtëzakonshme të komunikimit rrisin cilësinë e marrëdhënieve tuaja. Nuk ka të bëjë me komunikimin në mënyrë të përsosur, por në mënyrë efektive – dhe kjo ndërton besimin.

– Qetesia psikologjike
Rehatia psikologjike është një gjendje ku plotësohen nevojat dhe preferencat tona biologjike dhe emocionale. Qetesia psikologjike është ajo ku vetë-zotërimi, vëzhgimi, komunikimi dhe veprimi bashkojnë forcat, duke ju ndihmuar të njihni dhe të siguroni ato që zvogëlojnë më mirë emocionet e padëshiruara si stresi, frika ose ankthi.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *