DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Event

Publikohet data e ndarjes së çmimeve American Music Awards

Shpërndaje

Ceremonia e ndarjes së çmimeve muzikore American Music Awards (AMA) do të zhvillohet më 22 nëntor të vitit 2020.

Kanë qenë ABC dhe Dick Clark Productions që e kanë dhënë këtë njoftim për mediat, por akoma nuk është sqaruar formati i edicionit të sivjetmë të AMA, si edhe nëse do të ketë apo jo publik.

Njëherësh është konfirmuar edhe data e publikimit të listës së nominimeve që do të ndodhë në muajin tetor të këtij viti.

Në vitin e kaluar të American Music Awards triumfoi Taylor Swift me gjashtë çmime (29 në total gjatë karrierës) duke tejkaluar edhe rekordin e Michael Jackson (i cili kishte fituar 24 çmime gjatë  gjithë karrierës së tij).

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *