DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë Showbiz

Jeta e Hillary Clinton para se të martohej me Bill vjen e ekranizuar në një film

Shpërndaje

‘’Variety’’  shkruan  se jeta e Hillary Clinton përpara se të martohej do të vije e ekranizuar në një film. Shikuesit do ta kenë mundësinë ta përcjellin jetën e një vajze të re ambicioze e plot ëndrra për të ardhmen, e cila jeton në pjesën e dytë të shekullit 20.

Seriali do të bazohet në librin e publikuar në Maj të këtij viti, i cili për një periudhë të shkurtër u shndërrua në librin më të shitur në New York.

Në dallim nga jeta e vërtetë, filmi do të paraqesë jetën e Hillary-t sikur mos të ishte martuar me Bill.

Hulu (Shërbimi në internet për seriale dhe filma) ka realizuar edhe një serial dokumentar për ish-Sekretaren e Shtetit të titulluar “Hillary”, nga i cili tashmë janë publikuar katër episode.

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *