DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle New Trends

Si të visheni bukur me të zeza edhe në verë

Shpërndaje

Edhe pse përgjatë gjithë sezonit të verës duket sikur të gjithë mezi presin të përqafojnë ngjyrat, ka edhe nga ‘fanatikët’ e ngjyrave të mbyllura që nuk heqin dorë nga e zeza apo edhe nuancat neutrale.

Sigurisht që ngjyra e zezë nga koka deri te thembrat në +30 gradë Celsius është sfidë, mirëpo nëse inspirohemi nga femrat të cilat e preferojnë edhe në verë ngjyrën e zezë dhe kanë pasur sukses të duken të freskëta dhe bukur nën një  kombinim të tillë, mbase mundeni edhe ju.

Në fotogalerinë e mëposhtme do të gjeni disa nga kombinimet që mund t’i provoni për pjesën e mbetur të verës.

 

 

 

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *