DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Sport & Fitness

Forconi dhe tonifikoni krahët me 3 hapa të thjeshtë

Shpërndaje

Nëse dëshironi të bëni disa ndryshime të vogla në rutinën tuaj të përditshme për të ndihmuar në forcimin e krahëve, në këtë artikull do të mësoni sesi mund ta bëni këtë nëpërmjet tre hapave të thjeshtë.

Konsumimi i ujit. Është shumë e rëndësishme që ta mbani veten të hidratuar, kështu që sigurohuni që të pini shumë ujë gjatë gjithë ditës. Është gjithashtu thelbësore që të pini ujë gjatë çdo ushtrimi që bëni.

Ushtroni bicepsin. Për të tonifikuar krahët në mënyrën e duhur është e rëndësishme të bëni disa ushtrime bicepsi. Mbajeni një peshë në secilën dorë, ngrini peshën nga një kënd prej 90 shkallësh deri në shpatullën tuaj dhe pastaj përsëriteni përsëri për disa minuta.

Pompat. Pompat janë shumë të rëndësishme për tonifikimin e krahëve. Sigurohuni që të mbani shpinën sa më drejt, më pas do të duhet ta ulni trupin në bërryla dhe më pas ngrihuni përsëri ngadalë.

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *