DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Beauty & Health

Nëse doni një dukje natyrale të pudrës në fytyrë, zbatoni këtë truk

Shpërndaje

Të vendosësh një pudër që nuk duket dhe që krijon idenë e natyrales në fytyrë është shpesh një problematikë për femrat.

A bëni pjesë në ato femra të cilat vazhdimisht blejnë pudra të ndryshme, mirëpo kurrsesi nuk të gjejnë atë të duhurën, e cila vepron natyrshëm në lëkurë?

Nëse bëni pjesë në këtë kategori, atëherë ju duhet të përdorni këtë truk të thjeshtë.

Grimierët sugjerojnë  që në kremin pudër para se ta vendosni në fytyrë të shtoni një pikëz vaji.

Ekspertët e grimit rekomandojnë vaj bajameje apo vaj kokosi, mirëpo thonë edhe që nuk do të gaboni nëse zgjidhni edhe cilindo vaj tjetër që përdoret për lëkurën.

Vaji i shtuar, i ndryshon teksturën pudrës dhe e bën më të lëmuar, prandaj është e lehtë ta vendosni dhe përhapni atë mirë në fytyrë.

Rezultati do të jetë i përsosur dhe rrezatues, një fytyrë në dukje tërësisht natyrale ku duket sikur nuk keni vendosur pudër.

Nëse doni një dukje natyrale të pudrës në fytyrë, zbatoni këtë truk 1

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqSQ