DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Sport & Fitness

Ushtrime për dembelet/ Qendroni në formë duke u ushtruar vetëm 20 minuta në ditë

Shpërndaje

Mbajtja e trupit në formë, mund të jetë kthyer si një stil jetese për disa, por nga ana tjetër vazhdon të jetë e lodhshme dhe obliguese për disa të tjerë.

Duhet ta pranojmë që para shëtitjes, kafes me miqtë, apo të lunduarit në internet, askush nuk do të zgjidhte gjimnastikën. A ju ndodh shpeshherë që shihni një VIP apo influencer në mediat sociale dhe dëshironi të keni një trup si ato?

Instruktori i Barre, Jake DuPree, do t’ju udhëzojë si të bëni disa stërvitje të thjeshta dhe që nuk do ju marrin më shumë se 20 minuta në ditë. Por nga ana tjetër do ju ndihmojë t’i jepni formë trupit tuaj dhe të tonifikoheni siç dëshironi.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *