DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Selena Gomez njofton datën e lancimit të markës së saj ‘’Rare Beauty’’

Shpërndaje

Do të ishte fillimi i vitit 2020-të kur Selena Gomez do të njoftonte për herë të parë krijimin e markës ‘’Rare Beauty’’ në fushën e industrisë kozmetike.

Në atë kohë, Gomez shpjegoi për fansat dhe dashamirësit e saj se çfarë do të përmbante ky projekt ambicioz dhe dha detaje mbi koleksionet e grimit.

Të martën, Gomez dhe vetë brandi ‘’Rare Beauty’’ bënë një njoftim në Instagram se do të nisin në 3 shtator.

Uebsajti i markës – i cili ka paraqitur një video, foto dhe informacione – ka një opsion të regjistrimit që do të dërgojë edhe më shumë detaje rreth nisjes, direkt në adresën tuaj të emailit pasi dita e madhe e lancimit të afrohet.

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *