DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Beauty & Health

4 ide për një grim të përsosur gjatë sezonit dimëror

Shpërndaje

Përveç ngjyrës së flokëve, veshjes dhe aksesorëve, make up-i është një element shumë i rëndësishëm që na bën të dukemi festiv dhe të përfshihemi në magjinë e festimeve. Padyshim që grimi për Krishtlindje ose Vitin e Ri duhet të jetë diçka që bie në sy, një  prekje elegance që dallon bukurinë glamur dhe që nuk e përdorni në të përditshme tuaj.

Make up-i i artë është plot dritë dhe jep menjëherë efektin glamur. Gjëja më e rëndësishme është të zgjidhni hijen e duhur në varësi të llojit të ngjyrës së lëkurës dhe flokëve.Pasi të shihni disa nga idetë më të bukura dhe inspiruese të grimit do të dëshironi që sezoni festiv të vij sa më shpejt.

Lëkura matt

Lëkura që duket me shkëlqim të tepruar natyral gjatë muajve të dimrit nuk është mënyra e duhur. Në temperaturat e ftohta, zgjidhni gjithmonë grimin matt.

Nuancat pastel

Të gjithë mund ta vëmë re ringjalljen e kësaj tendence bukurie. Nuancat pastel, shkëlqimi – është përsosmëri.

Buzët me nuancë të kuqe

Në fund të fundit, çfarë e përshkruan më mirë një grim dimëror më mirë se buzët me nuancë të kuqe?!

Qerpikë dhe vetulla të kuruara

Pa lagështi dhe nxehtësi, dimri është periudha më e mirë për qerpikë e zgjatur, apo për vetulla të lyera.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *