DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

4 shenjat më mbrojtëse të zodiakut

Shpërndaje

Nëse doni të dini tipare të caktuara mbi personalitetin tuaj, disa përgjigje qëndrojnë edhe në tabelën tuaj të lindjes.
Shenja juaj e diellit flet për tiparet kryesore të personalitetit tuaj; ndërsa shenja juaj e hënës përfaqëson tipare të jetës suaj private.

Elementet në astrologji janë gjithashtu një tregues i mirë se sa natyrë mbrojtëse jeni në raport me njerëzit tuaj të dashur. Shenjat e zjarrit janë shumë të pasionuara për atë që kanë të tyren dhe vihen në lëvizje përballë situatave që i kërcënojnë. Një faktor tjetër i rëndësishëm? Shenja juaj e Marsit, e cila përfaqëson agresionin, mund t’ju tregojë nëse jeni natyrisht më shumë në anën mbrojtëse. Pra, nëse shenja juaj e Marsit është te Dashi, Luani apo Shigjetari , fjala “mbrojtëse” është padyshim emri juaj i mesëm.
Më poshtë ua sjellim katër shenjat që njihen më mbrojtëse nga gjithë të tjerat:

– Akrepi

– Demi

– Luani

– Peshorja

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *