DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

4 trendet e reja të xhinseve për vjeshtën

Shpërndaje

Doni të përqafoni trendet e reja? Fillimisht, bëni një marrëveshje me veten tuaj: Çfarëdo që hyn në dollapin tuaj tani duhet të jetë një investim (që nuk do të thotë se duhet të thyeni limitin tuaj bankar ) por tani është koha të kërkoni atë veshje të përsosur që do të qendrojë me ju gjatë. Dhe ndërsa flasim për xhinset këto janë modelet që nuk do të dalin kurrë nga moda dhe mbi të gjitha konsiderohen shumë ”in” për sezonin e vjeshtës dhe dimrit:

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *