DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle Showbiz

Shqiptarja Leona Novobërdaliu shpallet mbretëresha e bukurisë në Sllovaki

Shpërndaje

Nje vajzë me origjinë shqiptare u kurorëzua si mbretëresha e bukurisë në Sllovaki në finalen e mbajtur më 14 gusht. 22 vjeçarja Leona Novobërdaliu  , dha një performancë të shkëlqyer gjatë konkurrencës me 11 finaliste të tjera, duke shpalosur bukurinë dhe sharmin e saj. Tanimë ajo do të jetë përfaqësuesja e  Sllovakisë në konkursin Miss Bota 2020.

Leona është ekonomiste e diplomuar në Kings College në Londër dhe  punon në një institucion financiar që merret me investime.

Shqiptarja Leona Novobërdaliu shpallet mbretëresha e bukurisë në Sllovaki 1

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *