DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle New Trends

Star Atelier/ Maska të personalizuara të përshtatura me veshjen tuaj

Shpërndaje

Maska është kthyer në një nga aksesorët më të rëndësishëm të periudhës që po jetojmë dhe mesa duket do të qëndrojë edhe për disa kohë me ne. Zgjedhja e një maske të përshtatshme që shkon në sinkron me atë që ju keni veshur dhe duket bukur është bërë tashmë një nevojë.

Të shumtë kanë qenë edhe yjet e showbizit të cilët me fotografitë e tyre në mediat sociale kanë treguar sesi e kombinojnë maskën me veshjen e tyre gjatë ditës.

Tashmë një gjë e tillë është e mundur edhe në ‘’Star Atelier’’. Ideuar me përkushtim dhe me profesionalitet ‘’Star Atelier’’ ju jep mundësinë që të dizenjoni maska të personalizuara, të kombinueshme me veshjen tuaj. Punime të personalizuara, veshje me porosi, outlet! Për më shumë detaje kontaktoni në 069 532 9228 ose nëpërmjet faqes së Instagramit – https://www.instagram.com/star_atelier1/?igshid=dvnhx1moeojd

 

 

 

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *