DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle Star Fashion

Trendet e çantave për vjeshtën 2020

Shpërndaje

Çantat mund të konsiderohen gjithmonë si aksesorë të sigurt, që mund të përdoren në sezone dhe stile të ndryshme veshjesh. Këtë sezon çantat vijnë në madhësi ,stile dhe forma të larmishme.

Modelet e ndryshme të çantave do qarkullojnë kudo këtë sezon dhe ju patjetër duhet t’u kushtoni vëmendje.

Mund ta keni ende pak të vështirë kalimin nga veshja ‘casual’ dhe një çantë e përmasave normale në një miniçantë, çantë vintage ,çantë me rrip zinxhiri  apo çantë ‘oversize’.

Këto çanta janë kaq shumë të kombinueshme , si me klasiken edhe eleganten. Fotogaleria e mëposhtme ju sjell disa çanta moderne dhe të përshtatshme për tu kombinuar në mënyrën perfekte me gardërobën tuaj vjeshtore.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *