DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Fashion Lifestyle Star Fashion

Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020

Shpërndaje

Modelet e para për sezonin e ri vjeshtor që sapo ka nisur, na kanë nxitur të mendojmë për transformimin e gardërobës sonë.

Në koleksionin e ri të brandit ‘’Fendi’’ kombinohet eleganca me një dukje sensuale dhe mbizotëruese.

Autoriteti dhe fuqia femërore e shprehur nëpërmjet veshjeve është tema bazë e këtij koleksioni. Ky koleksion sikundër do ta quanin kritikët është një tronditje që duhet t’i nxisë vëzhguesit e saj të konkludojnë:’ Herët a vonë unë do të kem atë që ajo ka.’

Fotogaleria e mëposhtme sjell disa veshje të koleksionit të ‘’Fendi’’ për vjeshtën e 2020-ës.

 

Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 1Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 2Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 3Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 4Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 5Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 6Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 7Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 8Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 9Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 10Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 11Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 12Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 13Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 14Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 15Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 16Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 17Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 18Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 19Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 20Koleksioni i ‘’Fendi’’ vjeshtë 2020 21

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqSQ