DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

Detajet që femrat vënë re në takimin e parë

Shpërndaje

Femrat i kushtojnë shumë vëmendje këpucëve të mashkullit ka konkluduar një studim, madje ato arrijnë që të hamendësojnë mbi bazën e tyre  në lidhje me karakterin, aftësitë dhe prestigjin e mashkullit.

Gjithashtu një element që femrat vlerësojnë më së shumti tek një mashkull që po e takojnë për herë të parë është edhe higjiena, flokët e rregullat dhe veshja e rregullt.

Por përveç këtyre elementëve, hulumtimi ka treguar se shoqëria dhe njerëzit me të cilët shoqërohet mashkulli luajnë një rol të rëndësishëm në perceptimin që femra krijon për mashkullin.

Vajzat udhëhiqen me maksimën “më thuaj me kë shoqërohesh, të të tregoj kush je”. Vlerësohen mirë meshkujt të cilët janë të rrethuar me miq të bukur, të kuruar, spirituozë dhe të veshur me shije.

Gjithashtu komunikimi i shtruar dhe i qetë i nxit femrat që ta vazhdojnë komunikimin më tej dhe pse jo të dalin për një kafe të dytë.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqSQ