DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Shtohen pakënaqësitë në martesën e Amal dhe George Clooney

Shpërndaje

Një propozim publik i Sofia Vergarës duket si i ka trazuar zërat për pakënaqësitë në martesën e Amal dhe George Clooney . Sipas Entertainment Times aktorja i ka propozuar 59-vjeçarit Clooney që të luajnë bashkë në një komedi, për të cilën producentët presin që të bëhet hit .

“Për të do të ishte një frymëmarrje nga filmat seriozë, të cilët i ka xhiruar në harkun e viteve tëe fundit, ndërsa kjo do t’i gëzonte fansat e tij”, ka thënë një burim i afërt me aktorin.

Burimi po ashtu ka thënë se partnerja e tij është e shqetësuar dhe xheloze për këtë gjë, edhe pse akoma nuk kanë nisur xhirimet e filmit.

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *