DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Beauty & Health

Si ti bëni dhëmbët tuaj të duken më të bardhë duke përdorur këto 4 truke të make up-it

Shpërndaje

Kujdesi ndaj dhëmbëve dhe ruajtja e bardhësisë së tyre është një sfidë për cilindo. Pavarësisht kujdesit dentar, stili i jetesës që bëni, ushqimet që konsumoni, cigarja, kafeja etj janë disa nga faktorët që ndikojnë në ngjyrën e dhëmbëve. A e keni pyetur veten ndonjëherë, si arrijnë të famshmit që të kenë një buzëqeshje kaq të ndritshme dhe dhëmbë të përsosur?Shumë prej tyre mund të kalojnë orë e orë të tëra te dentisti, por sipas ‘’Bright Side’’ ka edhe të tjerë që me anë të disa trukeve të thjeshta të grimit i vënë në dukje dhëmbët e bardhë.

Konturoni buzën tuaj me një laps ngjyrë nude

Si ti bëni dhëmbët tuaj të duken më të bardhë duke përdorur këto 4 truke të make up-it 1

 

Vendosni shkëlqyes

Si ti bëni dhëmbët tuaj të duken më të bardhë duke përdorur këto 4 truke të make up-it 2

Theksoni sytë

Si ti bëni dhëmbët tuaj të duken më të bardhë duke përdorur këto 4 truke të make up-it 3

Vendosni të kuq buzësh ngjyrë blu

Si ti bëni dhëmbët tuaj të duken më të bardhë duke përdorur këto 4 truke të make up-it 4

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *