DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë

Shtyhet sërish premiera e “Fast and Furious 9”

Shpërndaje

”Fast and Furious 9” ka shtyrë sërish debutimin në kinema (filmi ishte parashikuar të dilte në prill 2020). Sipas shtëpisë së filmit ”Universal”, ”Fast and Furious 9” do të duhet të presë edhe pak për të bërë xhiron e kinemasë, pasi në datë që ishte caktuar premiera e ”F9” ( 2 prill 2021) , do të zhvillohet premeira e “No Time to Die”.
Sipas ”Universal” filmi se do të dalë në kinema më 28 maj 2021.Në muajin mars, ndërsa rastet e coronavirusit filluan të përhapeshin, Universal mori vendimin për të anuluar shfaqjen e e “F9” për një vit tjetër.  Ndërkohë i ftuar special këtë vit është edhe legjenda e WWE-së, John Cena.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *