DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

5 trendet e këpucëve të vitit 2021 që do t’i shikoni kudo

Shpërndaje

Ndërsa 2020 ishte një vit i letargjisë së modës, këpucët si kategori ndryshuan në mënyrë dramatike.

 

Për shumë veta, ishte e pahijshme të vishnin taka ndërsa shkonin për të blerë në dyqanin ushqimor, kështu që atletet, pupat balerina dhe pantoflat u bë stili i paracaktuar i të gjithëve.

Por me lehtësimin e kufizimeve dhe vaksinimet që lejojnë më shumë liri, është koha përsëri që të vishni takat dhe modelet tuaja të preferuara. Këto janë trendet që do të na lehtësojnë kthimin ngadalë në këpucët më në modë.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *