DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Beteja ligjore për fëmijët/ Jolie e Pitt përballen sërish në gjykatë

Shpërndaje

Ceshtja e kujdestarise se femijeve vahzdon te jete nje ceshjte e nxehte per Angelina Jolie dhe Brad Pitt. Pitt i eshte drejtuar gjykates me nje kerkese ku deshiron qe te kaloje me shume kohe me femijet.

“Brad po kërkon që kujdestaria e përbashkët të ekzistojë dhe të mbetet”, tha një burim për ”Entertainment Online”.

”Angelina dëshiron të jetë e drejtë kur bëhet fjalë për kujdestarinë. Ajo është shumë e kujdesshme me fëmijët e saj dhe Brad shpreson shumë se do të funksionojë sepse ata të dy besojnë në rëndësinë e të pasurit te dy prinderit qe kujdesen per femijet”. – u shpreh i njejti burim per ”Entertainment Online”.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *