DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë

Prapaskenat e zyrës ovale të presidentit/ Seriali që bën bashkë Bill Clinton dhe Michelle Obama

Shpërndaje

“West Wing” , seriali dramatiko-politik i krijuar nga Aaron Sorkin, transmetuar në NBC nga 1999 deri në 2006, do te rikthehet ne ekran.
Seriali i njohur televiziv amerikan i cili ka ekranizuar histori dhe ngjarje qe ndodhin ne Shtepine e Bardhe dhe zyren ovale te stafit presidencial, pritet qe ne serite e reja te sjell ne vemendje zgjedhjet e ardhshme presidenciale në Shtetet e Bashkuara.
Producentet kanë ftuar në këtë edicion special ish-Zonjën e Parë Michelle Obama dhe Presidentin Bill Clinton.
Ne YouTube eshte publikuar traileri, ndersa premeira do të jetë në HBO Max më 15 tetor, në mbështetje të zgjedhjeve speciale dhe të ardhshme.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *