DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Bashkëpunimi me “Amnesty International”, Angelina Jolie sjell librin për të drejtat e njeriut

Shpërndaje

Organizata për të drejtat e njeriut, “Amnesty International” ka njoftuar se Angelina Jolie ka bashkëpunuar me ta per te sjell ne driten e botimit një libër të ri që do të lancohet në shtator të vitit 2021.
“Njihni të Drejtat tuaja (dhe Kërkoji Ato)” eshte libri i cili synon ti informoje te gjithe dhe sidomos te rinjte te njohin dhe te mbrojne te drejtat e tyre pavaresisht kush jane, si jane dhe ku jetojne.

“Sot kemi të rinj të angazhuar dhe të gatshëm për të luftuar. Por shumë luftojnë me dezinformimin e të rriturve, mungesën e vetëdijes për të drejtat e tyre dhe mungesën e njohurive se si të përdorin specifikat e të drejtave të tyre, duke i zbatuar ato në vendet, në të cilat jetojnë. Ne duhet t’u japim atyre mjete për të forcuar betejat dhe fuqizimin e tyre”, eshte shprehur ne lidhje me librin Jolie.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *