DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Fashion New Trends

16 ide për kombinimet e veshjeve gjatë vjeshtës

Shpërndaje

Xhupi i gjate, çizmet deri tek kyci i kembes, pulovrat e trasha duket sikur jane veshja klasike e dimrit.
Jo cdo here eshte e nevojshme qe ju te blini veshje te reja ne menyre qe te rifreskoni stilin tuaj.
Nese ‘germoni’ brenda garderobes suaj, ne jemi te sigurt qe do te gjeni veshje shume te bukura.

Ajo qe mungon jane vetem disa ide kombinimesh sic propozon galeria me poshte. Shikojeni dhe frymezohuni:

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *