DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Art & Culture Kendi i Filmit dhe Letërsisë

Teatri Eksperimental vë në skenë “Jul Çezarin”

Shpërndaje

Vepra e Shekspirit “Jul Cezari” do të shfaqet sot për publikun e qytetit të Durrësit. Drama psikologjike e vleresuar maksimalisht nga kritika do te vije ne skene ne regjine e të mirënjohurit Ivica Buljan. Këtë herë vepra vjen në interpretimin fantastik të aktorëve Romir Zalla, Alfred Trebicka, Vin Bejleri, Amos Muji Zaharia, Alert Çeloaliaj, Ermira Hysaj, Ilirda Bejleri, Adriana Tolka, Ilia Kaçi, Mateo Dervishaj, Endri Çela, Engjëll Hoxha, Enea Nika, Anxhelo Shkreli. Shfaqjet e regjisorit Ivica Buljan kanë qenë pjesëmarrëse në më shumë se 30 vende të ndryshme. Drama fokusohet mbi betejën e Brutit mes kërkesave konfliktuale të nderit, patriotizmit dhe miqësisë. Uilliam Shekspir e ngriti artin poetik në majat më të larta

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *