DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Beauty & Health

Halloween- i po afron / 9 ide për make up-in e duhur

Shpërndaje

Halloween është një nga festa më të vjetra në botë, që daton nga kohët pagane. Kjo datë celebrohet nga shumë njerëz në shumë vende të botës  si kurrë më parë. Hallween është festa e fantazisë, nata kur kreativiteti merr krahë për të “shpikur” mënyra dhe maskime nga më të çuditshmet. Një shndërrim i plotë nuk mund të realizohet pa make up-in e duhur.Pra, nëse keni nevojë për pak frymëzim, jeni me fat. Më poshtë gjeni disa ide për të realizuar make up -in e duhur për ditën më të frikshme të vitit.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *