DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë

10 filmat më të ndjekur në historinë e Netflix

Shpërndaje

Me afër 170 milionë abonentë në të gjithë botën, Netflix vazhdon të jetë një nga platformat me te ndjekura dhe popullore ne transmetimet e filmave, dokumentareve dhe shfaqjeve televizive.
Per te mposhtur skepticizmin e te gjithe atyre qe mendojne se plaforma nuk eshte shume e ndjekur, per here te pare ne korrik te ketij viti, Netflix zbuloi 10 filmat e tij më te ndjekur te te gjithe koherave dhe qe nga ajo kohe vazhdon ta perditesoje listen

Ne nje renditje nga me pak te ndjekurit deri tek me i ndjekuri keta jane filmat me popullore te shfaqur ne Netflix:

10. “The Irishman” – 64 milionë shikime

9. “The Kissing Booth 2” – 66 milionë shikime

8. “Project Power” – 75 milionë shikime

7. “Enola Holmes” – 76 milionë shikime

6. “The Old Guard” – 78 milionë shikime

5. “Murder Mystery” – 83 milionë shikime

4. “6 Underground” – 83 milionë shikime

3. “Spenser Confidential” – 85 milionë shikime

2. “Bird Box” – 89 milionë shikime

1. “Extraction” – 99 milionë shikime.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *