DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Beauty & Health

Disa ide make up-i për sezonin festiv, frymëzuar nga VIP-at

Shpërndaje

2020 ka qenë viti i risive  në konturet e make up-it, por edhe në nuancat, ngjyrat e reja e më të dashura të flokëve.

Përveç ngjyrës së flokëve, veshjes dhe aksesorëve, make up-i është një element shumë i rëndësishëm që na bën të dukemi festiv dhe të përfshihemi në magjinë e festimeve. Padyshim që grimi për Krishtlindje ose Vitin e Ri duhet të jetë diçka që bie në sy, një  prekje elegance që dallon bukurinë glamur dhe që nuk e përdorni në të përditshme tuaj.

Make up-i i artë është plot dritë dhe jep menjëherë efektin glamur . Gjëja më e rëndësishme është të zgjidhni hijen e duhur në varësi të llojit të ngjyrës së lëkurës dhe flokëve.Pasi të shihni disa nga idetë më të bukura dhe inspiruese të grimit do të dëshironi që sezoni festiv të vij sa më shpejt.

Në rast se keni nevojë për inspirim, VIP-at me poshte ju sugjerojne disa ide :

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *