DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

”The Economist” shkruan për familjen mbretërore: A mund të jetë princesha Geraldine një ditë Mbretëreshë?

Shpërndaje

Dy jave me pare, Princ Leka dhe Elia Zaharia u bene prinder per here te pare teksa ne jete erdhi vogelushja qe ata vendosen ta quanin Geraldine.
Lajmi per ardhjen ne jete te princeshes Gerraldine u percoll nga media shqiptare dhe ajo e huaj. Se fundmi ”The Economist” ka shkruar nje artikull dedikuar ardhjes ne jete te vogelushes, por edhe nje historik te shkurter te familjes mbreterore shqiptare dhe betejes se saj per te qendruar ne fron.

''The Economist'' shkruan për familjen mbretërore: A mund të jetë princesha Geraldine një ditë Mbretëreshë? 1”Më 22 tetor familja mbretërore e Shqipërisë ishte e lumtur të njoftonte lindjen e Princeshës Geraldine. Prindërit e lumtur janë Leka Anwar Zog Reza Baudouin Msiziwe Zogu, ose më thjesht Princi Leka II, i cili pretendon fronin dhe gruaja e tij Princesha Elia, një aktore. A mund të jetë vogëlushja një ditë mbretëreshë? ” –  ngre pyetjen” The Economist”, ndersa me tej tregon rrugetimin dhe raportin e familjes mbreterore me Shqiperine dhe shqiptaret nga 1928 deri me sot .

Marre nga The Economist

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *