DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë

”Balkan Film Market” vjen në Tiranë nga data 12-15 nëntor

Shpërndaje

Nga data 12 nëntor e deri më 15 nëntor, Balkan Film Market do të takoj në Tiranë profesionistë të shumtë të kinematografisë.

Edicioni i katërt do të vie me moton ‘’bashëpuno, krijo dhe ndaj’’ duke bashkuar në Tiranë agjenci audio-vizuale dhe profesionistë nga Evropa dhe Ballkan.

Balkan Film Market është një ngjarje rajonale e industrisë së filmit në formën e një tregu për biznesin e filmit me fokus kryesor në marrëveshjet e prodhimit dhe shpërndarjes.

Ky organizim mbetet i përqendruar para së gjithash në historitë Ballkanike për audiencat Ballkanike. Mbështetësit e sivjetëm janë Qendra Kombëtare e Kinematografisë Ambasada Franceze dhe të tjerë.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *