DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

15 modelet e çantave minimaliste dhe më trendi të momentit

Shpërndaje

Canta eshte esenciale ne nje veshje. Ajo nuk eshte vetem nje aksesor shtese, por nje aksesor qe mund t’ia ndryshoje krejtesisht pamjen look-ut tuaj. Vitet e fundit cantat minimaliste jane bere shume popullore dhe te kombinueshme me gjithcka. Sigurisht ato kane nje ‘te keqe’. Nuk mund te mbajne me shume sesa kuleten, celesat dhe telefonin tuaj. Pra nese jeni per nje cante minimaliste, trendi, sportive ose me nje stil shume klasik , atehere fotogaleria e meposhtme i permbush te gjitha pritshmerite tuaja.

.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqSQ