DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Jeta në ‘Shtëpinë e Bardhë’/ Melania Trump së shpejti me një libër kujtimesh

Shpërndaje

Mediat amerikane raportojne se Melania Trump po përgatitet të shkruajë një libër kujtimesh, me momentet e kaluara ne Shtepine e Bardhe.

“Melania po zhvillon takime për të shkruar një libër me kujtime”, theksojnë burime anonime për gazetën “New York Post”.

Sipas gazetes Donald Trump mendohet se eshte personi qe ka inkurajuar bashkëshorten e tij në projektin që, sipas burimeve, mund të çojë në një bestseller pasi tregu për librat Trump ka pasur gjithnje interes.
Kujtojme ketu se edhe presidenti ne detyre Trump eshte autor i nje sere librash me tema kryesisht te fokusuara ne edukimin financiar, motivimin dhe sipermarrjen.
Por duket se Melania nuk do te jete e vetmja qe do te pasqyroje kujtimet e Shtepise se Bardhe ne nje liber. Sipas “New York Post” vetë Trump mund të rrëmbejë një kontratë disa milionë dollarëshe për një kujtim për katër vitet në Shtëpinë e Bardhë sapo ai te dorezoje pushtetin ne janar.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqSQ