DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

Dashuri në kohërat e COVID-it, ngjarja e veçantë brenda spitalit të Brindisit

Shpërndaje

Një infermier nga Brindisi  ka zgjedhur ta shkruaj propozimin për martesë për të dashurën e tij në kostumin anti-Covid që mban çdo ditë për punë.

“Carmelì, do të martohesh me mua? ” shkroi ai në pjesën e pasme të kostumit, një foto e cila u bë virale në rrjet, pasi ai e publikoinë Facebook dhe etiketoi të dashurën e tij. Përgjigjja nuk vonoi shumë. Ajo u përgjigj me një po, përsëri në Facebook.

“Rezultova pozitiv me Covid, midis të parëve, në ballë të luftës kundër virusit dhe gjithmonë ndër të parët që vaksinohen – thotë infermieri – m’u përforcua ideja që jeta reale përbëhet nga gjëra të vogla dhe të thjeshta” – u shpreh infermieri 32-vjeçar i cili punon në departamentin e Pneumologjisë të spitalit Ostuni  në Brindisi.

Dashuri në kohërat e COVID-it, ngjarja e veçantë brenda spitalit të Brindisit 1

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *