DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Kids

Fëmijët e lindur në muajin janar konsiderohen të veçantë

Shpërndaje

Fëmijët e lindur në muajin janar mund të konsiderohen si të veçantë, sepse muaji janar është muaji i parë i vitit, çka domethënë  muaji i fillimit për realizimin e qëllimeve.

Disa nga karakteristikat e fëmijëve që lindin në janar janë :

-Janë shume të qeshur

Fëmijët e lindur në janar kanë një sens të natyrshëm të humorit.

-Janë të qetë

Fëmijët e lindur në muajin janar kanë shumë pak gjasa që të jenë nervoz.

-Ka gjasa që në të ardhmen të jenë mjekë

Zakonisht, nënat janë ato që shfaqin preferenca në karrierën e fëmijës së tyre. Mirëpo, nëse fëmija juaj ka lindur në janar, atëherë kanë shumë gjasa që të bëhen mjekë.

-Janë të guximshëm dhe të pavarur

Ata pëlqejnë të marrin mbi vete përgjegjësi dhe dinë sesi ta menaxhojnë.

 

Burimi: parenting.firstcry.com

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *