DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Arkitektit

7 këshilla arredimi për një shtëpi të përsosur në fshat

Shpërndaje

Nëse e doni hijeshinë e një shtëpie në fermë, dizajnin elegant, na lejoni t’ju prezantojmë me dekorin e duhur të një shtëpie në fshat. ‘’House Beautiful’’ ka përmbledhur në një artikull pjesë nga stilet e

shkollës së vjetër dhe moderne të arkitekturës dhe dizajnit, por me një theks të fortë në bukurinë e përsosur të botës natyrore. Një shtëpi në fshat duhet të jetë në të njëjtën kohë e sofistikuar dhe modeste, elegante dhe e lidhur fort me mjedisin natyror.

Nga shtëpitë njëkatëshe të fshatit tek ato më të mëdha të fermave, hapësirat projektuese të mëposhtme do t’ju tregojnë se si të aplikoni një dekor të përsosur të vendbanimit tuaj në fshat.

 

Këshillat bazë:

-përdorni ngjyra natyrale

– mos iu largoni shumë peizazhit natyror

-përdorni gurin dhe drurin

-harmonizoni të vjetrën me të renë

-shfrytëzoni hapësirat

– veranda dhe oborri janë po aq të rëndësishme sa shtëpia brenda

– drita është shumë e rëndësishme

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *