DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Fashion

16 ide frymëzuese nga ”Saint Laurent ” për pranverë-verën 2021

Shpërndaje

Moda në vitin 2020 ka marrë një kthesë. Projektuesit rimagjinuan sezonin pranverë-verë 2021 në prezantime dixhitale, evente të kombinuara online dhe offline. Pandemia i kufizoi shfaqjet e modës, por nuk e kufizoi shpirtin krijues të dizenjatorëve dhe stilistëve.

“Doja të përqendrohesha në thelbin e gjërave”, tha drejtori krijues Anthony Vaccarello në njoftimin për shtyp për koleksionin Summer21 të Saint Laurent. “Mendoj se është një shenjë e kohës, por nuk doja asgjë të zymtë ose të rëndë”. – u shpreh ai.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *