DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

7 zakonet që mund të rrisin produktivitetin tuaj në punë

Shpërndaje

Nëse jeni nën një situatë të vështirë ku qetësia, kompetenca dhe besimi juaj është lëkundur dhe po filloni të keni probleme në punë, ky është momenti për një analizë të vogël e të kujdesshme. Më poshtë, ju rendisim disa zakone të njerëzve të suksesshëm që mund t’ju ndihmojnë të mos dëmtoni produktivitetin, marrëdhëniet dhe reputacionin tuaj në punë. Ndaj nëse doni të jeni i suksesshëm në punë dhe kudo, kini parasysh këto 7 këshilla:

 

1.Rishikoni axhendën tuaj në mbrëmje për të përcaktuar prioritetet-

2.Kur ndërmerrni një projekt të përmasave të mëdha, nxirrni disa konkluzione paraprake sa më shpejt të jetë e mundur

3.Para se të lexoni një material të gjatë, identifikoni qëllimin tuaj specifik-

4.Shndërrojini proceset e përditshme, si të veshurit, ngrënia e mëngjesit në diçka rutinë, në mënyrë që të mos shpenzoni shumë kohë për to

5.Lini kohë nga axhenda juaj e përditshme për t’u përballuar me objektiva emergjentë apo evente të paplanifikuara

6.Anashkaloni pjesën më të madhe të email-eve në varësi të objektit të email-it dhe dërguesit.

7.Delegoni te të tjerët, nëse është e mundur, detyra që nuk nxisnin prioritetet tuaja kryesore.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *